Tulityökortti-, paloturva- ja alkusammutuskoulutukset Mikkelissä

Aika hankkia tulityökortti tai päivittää yrityksesi paloturvaosaamista? Vai haluatko oppia kaiken oleellisen alkusammutuksesta?

Paloturvallisuudesta ei koskaan kannata tinkiä. Siksi onkin hyvä, että tiedot ja taidot ovat ajan tasalla ja tilanteen tullen oikea toimintatapa tiedossa. Etelä-Savon Paloturva Oy järjestää tulityökortti- ja alkusammutuskoulutuksia Mikkelissä. Räätälöimme myös kiinteistöjen paloturvallisuuskoulutuksia.

Lisäksi tarjoamme neuvontaa kaikissa paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa yksilöllisesti kohteen mukaan. Erikoisosaamistamme ovat pelastussuunnitelmien dokumentointi ja päivittäminen.

Tulityökorttikoulutukset

Tulityökortti vaaditaan palovaaran aiheuttavien töiden tekoon esimerkiksi teollisuus- ja rakennusalalla. Tulityökurssilla opitaan mm. onnettomuuksien ennaltaehkäisystä, lainsäädännöstä, ohjeistuksista, osapuolten vastuista sekä ennen kaikkea suorittamaan tulityöt turvallisesti. Tulityökortti on voimassa 5 vuotta myöntämispäivästä lukien. Kortin myöntää Suomen pelastusalan keskusjärjestö (SPEK).

Alkusammutuskoulutukset

Tulipalon leviäminen saadaan parhaiten estettyä toimimalla sen alkuhetkillä oikein. Alkusammutustaidot ovatkin tärkeitä – niiden avulla voidaan säästää niin ihmishenkiä kuin omaisuusvahinkoja. Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on kehittää alkusammutustaitoja ja -tietoja niin teorian kuin harjoitusten avulla.

Kiinteistöjen paloturvakoulutukset

Paloturvakoulutus räätälöidään kohteen ja tilaajan toiveiden mukaan. Koulutuksen tavoitteena on luoda ja ylläpitää turvallinen työympäristö. Koulutuksessa voidaan esimerkiksi käydä läpi, kuinka palon sattuessa toimitaan ja tutustua samalla tilojen turvallisuusjärjestelyihin, kuten hätäuloskäynteihin ja alkusammutuskalustoon. Koulutus voi sisältää niin teoriaa kuin käytännön harjoituksia.

Konsultointi ja neuvonta

Palosuojelu ja pelastussuunnitelmat perustuvat usein teknisiin ratkaisuihin, joiden toiminta poikkeustilanteessa on ensiarvoisen tärkeää. Kohteen oman toiminnan perusteet on eritelty rakennuksen paloturvallisuuden teknisessä dokumentaatiossa. Jos tämä dokumentaatio ei ole ajan tasalla tai puuttuu kokonaan, on tietojen päivittäminen ajankohtaista. Pyrimme tehokkaampaan palontorjuntaan auttamalla selvitysten laadinnassa ja tekemällä toimenpide-ehdotuksia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää tulityökortista tai muista koulutuspalveluistamme. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Etelä-Savon Paloturva Oy
Timpurinkatu 13
50150
Mikkeli
jukka@espaloturva.fi
www.espaloturva.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


  • Reilusti ja rehellisesti