Väestönsuojien tarkastukset ja huollot

Toimiva väestönsuoja on kaikkien kiinteistössä asuvien tai työskentelevien yhteinen etu. Väestönsuojan laitteet tarvitsevat säännöllistä huoltoa vuosittain, jotta ne olisivat aina toimintakunnossa. Etelä-Savon Paloturva Oy tekee väestönsuojien tarkastuksia ja tiiveyskokeita Mikkelin seudulla. Meillä on työhön vaadittava koulutus ja vuosien kokemus, joten voit luottaa ammattitaitoomme. 

Mitä väestönsuojan tarkastukseen kuuluu?

Tarkastuksessa inventoimme suojassa olevat varusteet sekä tarkastamme laitteiden ja varusteiden kunnon niiden valmistajien edellyttämällä tavalla. Tarkastuksen jälkeen annamme suojan toimintakunnosta kirjallisen raportin, johon merkitsemme tarkastuksessa läpikäydyt laitteet.

Väestönsuojan irtovarusteisiin kuuluvat suojanaamarit, vedensäilytystabletit ja joditabletit, jotka vaativat säännöllistä ylläpitoa. Esimerkiksi joditabletit säilyvät 3 vuotta, vedensäilytystabletit 10 vuotta, suojanaamarin patruuna 10 vuotta sekä naamariosa 25 vuotta.

Väestönsuojan tiiveyskoe

Väestönsuojan tiiveyskoe tulee tehdä 10 vuoden välein, ja siitä tulee olla päivätty ja allekirjoitettu tarkastuspöytäkirja. Tiiveyskokeessa tarkastetaan, että väestönsuojan ilmanvaihtojärjestelmä on siinä kunnossa, että sillä voidaan pitää tilassa vähintään 50 Pascalin ylipaine.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva aika väestönsuojan tarkastukseen ja huoltoon. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Etelä-Savon Paloturva Oy
Timpurinkatu 13
50150
Mikkeli
jukka@espaloturva.fi
www.espaloturva.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


  • Reilusti ja rehellisesti