Paloturvallisuuden palvelupaketit yrityksille Mikkelissä – päivitä henkilöstösi paloturvaosaaminen

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>

Onko yrityksessänne aika päivittää henkilöstön paloturvaosaamista? Vai haluatko oppia kaiken oleellisen alkusammutuksesta?

Tarjoamme Mikkelin yrityksille ja kiinteistöille paloturvallisuuden konsultointia, kuten kiinteistön paloturvallisuuden kartoituksen ja apua pelastussuunnitelman laatimiseen, sekä koulutusta, kuten kiinteistöjen paloturvakoulutusta ja alkusammutuskoulutusta. Saat meiltä myös muun neuvonnan paloturvallisuuteen liittyen tarpeesi mukaan.

Meiltä voit tilata myös paloturvatuotteet sekä niiden tarkastukset ja huollot. Tarkastamme ja huollamme myös väestönsuojat. Ota yhteyttä ja kysy lisää kiinteistön paloturvallisuuden kartoituksesta tai muista koulutuspalveluistamme. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Kiinteistön paloturvallisuus

Tulemme kartoittamaan turvallisuustarpeenne, jonka pohjalta teemme selvityksen tarvittavista toimenpiteistä paloturvallisuuden takaamiseksi. Turvallisuustarpeiden kartoituksessa selvitämme paloturvallisuuden riskit kiinteistön sisätiloissa ja ulkopuolella, varmistamme lakisääteisten vaatimusten toteutumisen koko kiinteistön alueella sekä tarkistamme, että kiinteistön kaikissa rakennuksissa poistumistiemerkinnät ovat näkyvissä ja poistumisreitit ovat auki. Saat meiltä myös apua pelastussuunnitelman laatimiseen. Lue pelastussuunnitelmasta lisää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön sivuilla.

Tilaa paloturvallisuuskartoitus

Kiinteistöjen paloturvakoulutukset

Paloturvakoulutus räätälöidään kohteen ja tilaajan toiveiden mukaan. Koulutuksen tavoitteena on luoda ja ylläpitää turvallinen työympäristö. Koulutuksessa voidaan esimerkiksi käydä läpi, kuinka palon sattuessa toimitaan, ja tutustua samalla tilojen turvallisuusjärjestelyihin, kuten hätäuloskäynteihin ja alkusammutuskalustoon. Koulutus voi sisältää niin teoriaa kuin käytännön harjoituksia. 

Tilaa paloturvakoulutus

Alkusammutuskoulutukset

Tulipalon leviäminen saadaan parhaiten estettyä toimimalla sen alkuhetkillä oikein. Alkusammutustaidot ovatkin tärkeitä – niiden avulla voidaan säästää niin ihmishenkiä kuin omaisuusvahinkoja. Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on kehittää alkusammutustaitoja ja -tietoja niin teorian kuin harjoitusten avulla.

Tilaa alkusammutuskoulutus

Konsultointi ja neuvonta

Palosuojelu ja pelastussuunnitelmat perustuvat usein teknisiin ratkaisuihin, joiden toiminta poikkeustilanteessa on ensiarvoisen tärkeää. Kohteen oman toiminnan perusteet on eritelty rakennuksen paloturvallisuuden teknisessä dokumentaatiossa. Jos tämä dokumentaatio ei ole ajan tasalla tai puuttuu kokonaan, on tietojen päivittäminen ajankohtaista. Pyrimme tehokkaampaan palontorjuntaan auttamalla selvitysten laadinnassa ja tekemällä toimenpide-ehdotuksia.

Tilaa neuvontapalvelut