Paloturvatuotteet Mikkelissä – meiltä saat sammuttimet, palopostit ja muut tuotteet

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>
Paloturvatuotteet Mikkelissä

Etelä-Savon Paloturva tarjoaa kattavan valikoiman sammuttimia, paloposteja sekä muita paloturvatuotteita Mikkelissä. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. CGS ja Pivaset. Saat meiltä myös asennuspalvelut Mikkelin seudulla sekä käyttöön otettujen paloturvalaitteiden tarkastukset ja huollot. Kysy meiltä myös yrityksille suunnatuista palvelupaketeista, joihin sisältyy tarpeidenne mukaan paloturvallisuuden konsultoinnin ja koulutuksen lisäksi paloturvatuotteet sekä niiden asennukset, tarkastukset ja huollot. Olemme alallamme vakiintunut toimija ja valmiita toimimaan pitkäaikaisena kumppanina asiakkaidemme kanssa.

 

Haluatko tietää lisää sammuttimista tai muista tuotteistamme? Ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeisiisi sopivat paloturvatuotteet yhdessä. Olemme paloturvallisuuden asiantuntijoita ja siten tunnemme lakivelvoitteet ja parhaat käytännöt kiinteistöille ja asunto-osakeyhtiöille. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme yhteydenottolomakkeella.

Presto

Presto Paloturvallisuus Oy on yksi Suomen suurimmista alkusammutuskaluston ja oheistuotteiden maahantuojista. Presto valmistaa erilaisia sammuttimia, paloposteja sekä sammutuslaitteistoja. Tutustu tuotteisiin tarkemmin Preston sivuilla.

Tilaa meiltä Presto-tuotteet

Pivaset

Pivaset Oy valmistaa korkeatasoista alkusammutuskalustoa. Pivasetin palopostit soveltuvat mainiosti esimerkiksi lautoille ja losseille. Tutustu paloposteihin ja muihin tuotteisiin tarkemmin Pivasetin sivuilla.

Tilaa meiltä Pivaset-tuotteet

 

CGS

CGS:n laajasta käsisammutinvalikoimasta löytyy sammutin moniin kohteisiin ja käyttöolosuhteisiin. Kaikki CGS-käsisammuttimet ovat CE-merkittyjä, ja ne on testattu / hyväksytty EN 3-7 -käsisammutinstandardin mukaan.

Tilaa meiltä CGS-tuotteet

Turvakilvet ja opasteet

Hätätilanteessa on ensiarvoisen tärkeää, että poistumisreitit on merkitty kunnolla ja näkyvästi. Kauttamme saat mm. turvakilvet, poistumismerkinnät, poistumismerkkiopasteet, palokaluston merkinnät ja muut kohdemerkit.

Tilaa meiltä turvakilvet ja opasteet

Asennukset ja muut palvelut

Suoritamme paloturvatuotteiden ja sammutusjärjestelmien asennukset vuosien kokemuksella. Tarjoamme asennuspalvelut joustavasti Mikkelin seudulla. Saat meiltä myös tarkastus- ja huoltopalvelut sekä koulutukset.

Tilaa meiltä asennus