Sammuttimet, palopostit ja muut tuotteet

Etelä-Savon Paloturva Oy tarjoaa kattavan valikoiman sammuttimia, paloposteja sekä muita paloturvatuotteita. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat Presto ja Pivaset. Meiltä saat myös asennuspalvelut Mikkelin seudulla.

Presto

Presto Paloturvallisuus Oy yksi Suomen suurimmista alkusammutuskaluston ja oheistuotteiden maahantuojista. Presto valmistaa erilaisia sammuttimia, paloposteja sekä sammutuslaitteistoja. Tutustu tuotteisiin tarkemmin Preston sivuilla.

Pivaset

Pivaset Oy on valmistaa korkeatasoista alkusammutuskalustoa. Pivasetin palopostit soveltuvat mainiosti esimerkiksi lautoille ja losseille. Tutustu paloposteihin ja muihin tuotteisiin tarkemmin Pivasetin sivuilla.

Turvakilvet ja opasteet

Hätätilanteessa on ensiarvoisen tärkeää, että poistumisreitit ovat kunnolla ja näkyvästi merkitty. Kauttamme saat mm. turvakilvet, poistumismerkinnät, poistumismerkkiopasteet, palokaluston merkinnät ja muut kohdemerkit.

Asennukset saman katon alta

Suoritamme paloturvatuotteiden ja sammutusjärjestelmien asennukset vuosien kokemuksella. Tarjoamme asennuspalvelut joustavasti Mikkelin seudulla. Saman katon alta saat kätevästi myös tarkastus- ja huoltopalvelut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää sammuttimista tai muista tuotteistamme? Ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeisiisi sopivat paloturvatuotteet yhdessä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Etelä-Savon Paloturva Oy
Timpurinkatu 13
50150
Mikkeli
jukka@espaloturva.fi
www.espaloturva.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


  • Reilusti ja rehellisesti