Väestönsuojat Mikkelissä – saat kauttamme ammattilaisen tekemät tarkastukset ja huollot

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>
Väestönsuojat Mikkelissä

Toimiva väestönsuoja on kaikkien kiinteistössä asuvien tai työskentelevien yhteinen etu. Väestönsuojan laitteet tarvitsevat säännöllistä huoltoa vuosittain, jotta ne olisivat aina toimintakunnossa. Etelä-Savon Paloturva tekee väestönsuojien tarkastuksia ja tiiveyskokeita Mikkelin seudulla. Meillä on työhön vaadittava koulutus ja vuosien kokemus, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva aika väestönsuojan tarkastukseen ja huoltoon. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Mitä väestönsuojan tarkastukseen kuuluu?

Tarkastuksessa inventoimme suojassa olevat varusteet sekä tarkastamme laitteiden ja varusteiden kunnon niiden valmistajien edellyttämällä tavalla. Tarkastettavia laitteita ovat mm. säteilymittarit, kaasutiedustelulaukut, varavesisäiliöt ja megafonit. Väestönsuojan tarkastuksessa käymme läpi myös sulkutelttojen, sammuttimien ja sankoruiskujen sekä turvakilpien kunnon. Katsomme myös, että tarvittavat dokumentit ovat ajan tasalla ja ettei tiloissa ole vanhenevia tuotteita. Tarkastuksen jälkeen annamme suojan toimintakunnosta kirjallisen raportin, johon merkitsemme tarkastuksessa läpikäydyt laitteet.

Väestönsuojan irtovarusteet

Väestönsuojan varustukseen kuuluvat myös irtovarusteet. Näitä ovat muun muassa suojanaamarit, vedensäilytystabletit ja joditabletit, jotka vaativat säännöllistä ylläpitoa. Esimerkiksi joditabletit säilyvät kolme vuotta, vedensäilytystabletit kymmenen vuotta, suojanaamarin patruuna kymmenen vuotta sekä naamariosa 25 vuotta.

Väestönsuojan tiiveyskoe

Väestönsuojan tiiveyskoe tulee tehdä kymmenen vuoden välein, ja siitä tulee olla päivätty ja allekirjoitettu tarkastuspöytäkirja. Tiiveyskokeessa tarkastetaan, että väestönsuojan ilmanvaihtojärjestelmä on siinä kunnossa, että sillä voidaan pitää tilassa vähintään 50 Pascalin ylipaine.

Ota yhteyttä >>